Competitie te Zemst

Op zaterdag 14 januari stond de eerste competitie voor onze U11 (pupillen) en U13

(mimiemen) op het programma in Zemst .

In tegenstelling met o.a. de voetbal schuiven de judoka’s op 1 januari door naar een hogere leeftijdscategorie of worden tweedejaars in hun eigen categorie . Het tornooi in Zemst is daarom ook het eerste tornooi in een reeks van 4 tornooien in Vlaams-Brabant .

Tijdens de tornooien voor U11 en U13 worden de judoka’s ingedeeld in groepen van 4 of 3 deelnemers zodat ze minstens drie of twee keer kunnen werken .

In de voormiddag stonden de wedstrijden voor de pupillen ( U11 ) op het programma .

Er waren vijf deelnemers uit onze club .

Deze vijf deelnemers behaalden allemaal fraaie resultaten .

Dmitryi Paschaly was in grote doen : zoals we van hem gewoon zijn won hij op overtuigende manier zijn eerste twee wedstrijden ; in zijn derde wedstrijd kende hij meer problemen doch zijn tegenstander diende hier de wedstrjd te staken zodat Dmitryi zijn drie wedstrijden won en de eerste plaats veroverde .

Voor Luc Ruyters was het pas zijn tweede tornooi . Luc liet zich kennen als een echte wedstijdjudoka : hij wist van geen wijken en won op een fraaie manier twee wedstrijden . Eén tegenstander was echter beter zodat Luc mooi tweede werd in zijn reeks .

Ook Olivier Boulert werd tweede . Olivier verloor zijn eerste wedstrijd om daarna met een fraaie worp zijn tweede tegenstander te gooien . Van Olivier kunnen we gerust zeggen dat hij altijd naar zijn mogelijkheden presteert .

Voor Jonathan Foe Ekoa was het zijn eerste tornooi . Nadat hij zijn eerste twee wedstrijden verloor , herpakte hij zich in zijn derde wedstijd die hij won ! Jonathan werd op die manier derde !

Onze vijfde deelnemer was Florian De Villaer . Florian begon aan zijn eerste twee wedstrijden op een te speelse manier ! Het gevolg was zijn tegenstanders hiervan konden profiteren en hij tweemaal verloor . Tijdens zijn derde wedstrijd pakte Florian echter uit met een prachtige worp die hem een volledig punt opleverde . Florian werd zo nog derde in zijn reeks .

’s Namiddags stonden de wedstrijden voor de miniemen op het programma .

Reno Debremaeker stal hier de show : Reno vocht een prachtig tornooi . Eén wedstrijd won hij na amper drie seconden terwijl hij zijn twee andere wedstrijden verloor op beslissing . Volgens ons verdiende Reno hier echter veel meer ! Jammer genoeg dachten de scheidsrechters er anders over !

Voor Gwenn Paquet was het zijn eerste tornooi ! Gwenn verdedigde zich op een voorbeeldige manier en won zijn derde wedstrijd . Ook Gwenn werd zo verdiend derde !

Pol Fasy was onze derde deelnemer . Pol diende echter de strijd te staken toen hij ongelukking op zijn aangezicht viel !

De trainers Katrien , Ben en Vital waren zeer tevreden over de prestaties van onze judoka’s en trokken met een tevreden gevoel terug naar Linkebeek .

Andere fotoboeken

Competitie Geetbets op 23/02/2019

Competitiete Zemst op 12.01.2019

05/06/2018 Bezoek Sint